Hava Durumu

Ünlü futbolcu karşılaşmada ölümden döndü

Uluslar Liginde oynanan Almanya - Fransa mücadelesinde Pavard, Rüdiger'i engellemeye çalışırken boğazına aldığı krampon darbesiyle uzun süre acılar içinde kıvrandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü futbolcu karşılaşmada ölümden döndü

UEFA Uluslar Liginde Almanya, sahasında Fransa'yı konuk etti. Karşılaşma, Fransa'nın dünya futboluna kazandığı yeni isimlerden biri olan Benjamin Pavard için hiç de iyibaşlamadı. Karşılaşmanın henüz başında Antonio Rüdiger ile girdiği ikili mücadele sonrası boğazına basılan Pavard, savaş yaralarını andıran bir boyunla oyuna devam etti. Hakemin Rüdiger'e kart göstermemesi ile şaşkınlık yarattı.

RÜDİGER BOĞAZINA BASTI

Almanya ile Fransa arasında oynanan maçta Pavard için oldukça şanssız bir an yaşandı. Soldan atak geliştirmeye çalışan Rüdiger'i engellemek için topa kayarak müdahale eden Pavard, pozisyonu engellemeyi başarsa da Rüdiger'in kramponlarından kurtulamadı. Önüne yatan Pavard'ın üzerinden atlamak yerine adımını devam ettiren Rüdiger, genç futbolcunun boğazına bastı. Acılar için kıvranan Pavard, daha sonra tedavi olmak için saha kenarına gitti.

HAKEM KART BİLE ÇIKARMADI

Pavard saha kenarına geldiğinde kameralara yansıyan görüntü ise herkesi şoke etti. Tüm boğazı çizik içinde kalan Pavard'ın çektiği acı, yüzünden okundu. Maçın hemen başında maruz kaldığı sert müdahaleye rağmen Pavard oyuna devam etti. Karşılamanın hakemi İtalyan Daniele Orsato ise pozisyon sonrası kartına başvurmadı. Faul bile çalmayan Orsato'nun bu tavrı da en az Pavard'ın boğazındaki savaş yaralarını andıran izler kadar seyircileri şaşkına çevirdi.

HERKES AYNI SORUYU SORDU: KIRMIZI KART NEREDE

Sosyal medyada pozisyonu değerlendiren futbolseverler, pozisyonun kesinlikle kırmızı kart gerektirdiği görüşünde birleşirken, Rüdiger'e yaptığı sert hareket nedeniyle tepki gösterdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.