Hava Durumu

Ünlü futbolcu: 'Kendimi erkek gibi hissetmiyorum'

Türkiye liginde top koşturan ünlü futbolcu A.T, 2015'te evlendiği eşine, "Kendimi erkek gibi hissetmiyorum" dedi. Kocasından duyduğu sözlerle büyük şok yaşayan eş mahkemeye başvurdu. Hakim, büyük bir aşkla başlayan evliliği bitirdi

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü futbolcu: 'Kendimi erkek gibi hissetmiyorum'

Anadolu kulüplerinden birinde top koşturan A.T, ünlü bir şarkıcıyla aşk yaşadıktan sonra R.A ile tanıştı.

EVLENMEDEN ÖNCE HERŞEY NORMALDİ

Yaklaşık 1.5 yıl birlikte olan çift, 2015'te nikah kıydı. Boğaz manzaralı bir otelde evlenen çift, son aylarda tartışmaya başladı. İddiaya göre A.T, eşine "Ben artık kendimi erkek gibi hissetmiyorum" diyerek "Gay" olduğunu ve ayrılmak istediğini anlattı. Bu itiraf üzerine şoke olan genç kadın, hemen dava açtı.

"GAY OLDUĞUNA DAİR RAPOR ALINSIN"

Mağdur olan kadın mahkemede hakimden eşinin gay olduğunu ve bu yönde rapor alınmasını belirterek boşanmanın buna göre kararlaştırılmasını talep etti. Ancak bu isteği, mahkeme tarafından reddedildi. Hakim, 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle de evliliği resmen bitirdi. Her gün yeni bir skandalın patlak verdiği renkli dünyada böyle bir nedenle boşanmanın ilk kez yaşandığı iddia edildi. Magazin aleminde herkesin dilinde olan bu boşanmanın ise bir süre önce gerçekleştiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.