Hava Durumu

Ünlü futbolcunun katliamının ardından tecavüz çıktı!

Geçtiğimiz günlerde cesedi yol kenarında bulunan Sao Paololu futbolcu Daniel Correa Freitas'ın katil zanlısı, "Eşime tecavüz etmeye çalıştı. Benim yaptığım şey, herkesin yapacağı şeydi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü futbolcunun katliamının ardından tecavüz çıktı!

Ölü bedeni geçen ay Brezilya'nın güney kendi Parana'da bulunan Sao Paolo'nun 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Daniel Correa Freitas'ın, boynunda, kafasının kopma noktasına gelecek kadar derin kesikler olduğunu ve cinsel organının da kesildiğini belirtilmişti.

Freitas'ın öldürülmeden önce 18 yaşındaki Allana Brittes ile bir partide olduğu belirtilmişti ve Freitas'ın aynı zamanda Brittes'in annesiyle de ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

"EŞİME TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞTI"

Olayın şüphelisi olduğu belirtilen 38 yaşındaki Edison Brittes Junior, bağlandığı 'Brasil Urgente' isimli televizyon programında, futbolcunun eşine tecavüz etmeye çalıştığını söyledi.

Brittes, "Kapıyı açıp odaya girdiğimde onu eşimin üzerinde gördüm. Eşim çığlık atıyordu ve yardım çağırıyordu. Benim yaptığım şey, herkesin yapacağı şeydi çünkü orada bulunan yalnızca benim eşim değil, Brezilya'daki bütün kadınlardı" ifadelerini kullandı.

"O BENİM 20 YILLIK EŞİMDİ"

Eşinin Freitas'la ilişkisi olduğu yönündeki iddiaları da reddeden Brittes, "O durumdaki kişi sizin kızınız, kız kardeşiniz, anneniz ya da eşiniz de olabilirdi. O anda ise, o kişi benim 20 yıllık eşimdi. Dedikodular her zaman yayılır ancak gerçek sonunda ortaya çıkacaktır. Yaptığım şeyi biliyorum. Bizi izleyen herkesin de, öyle bir durumda ailesinin ahlaki bütünlüğünü korumak ve narin bir kadına yardım etmek için ne yapacaklarını düşünmelerini istiyorum" dedi.

Brittes, olay anını ise "Onu eşimin üzerinden yere fırlattım ve o canavar pisliğin eşime tecavüz etmesine engel oldum" ifadeleriyle anlattı.

YEREL GAZETE: İŞKENCEYE MARUZ KALDI

Freitas'ın resmi ölüm sebebi henüz belirlenmemiş olsa da, Band B isimli bir yerel gazete, hayatını kaybeden futbolcunun işkenceye maruz kaldığını açıkladı. Gazeteye konuşan bir polis yetkilisinin ise, "Bedenin görünüşünden, çok şiddetli bir durum olduğu anlaşılıyor" dediği öğrenildi.

Mahkeme ise, olaydan elde edilen kanıtlara göre, futbolcunun sokakta öldürüldüğünü ve yaklaşık 30 metre boyunca sürüklendiğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.