Hava Durumu

Ünlü güzeller cankurtaran olursa...

Dünyaca ünlü modeller, Sahil Güvenlik dizisinden ilham alan reklam kampanyasında buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü güzeller cankurtaran olursa...

"Swimwear For All" adlı mayo markası, yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı. 90'ların süper modellerinden Niki Taylor, rap'çi Kanye West'in ilham perisi Teyana Taylor ve büyük beden model Ashley Graham, markanın kampanya yüzleri oldu.

Reklam kampanyası, şu sıralar beyazperdeye uyarlanan efsane dizi Sahil Güvenlik'ten ilham alınarak hazırlandı. Bu nedenle de fotoğrafların büyük bölümünde modeller tek parça kırmızı mayo giyiyor.

Ateşli kampanyada boy gösteren 42 yaşındaki Niki Taylor, 29 yaşındaki Ashley Graham ve 26 yaşındaki Teyana Taylor cankurtaran rolüne büründü. Çoğu reklam kampanyası çeşit çeşit mayo ve bikiniyi tanıtırken, Swimwear For All farklı vücut tiplerindeki modeller üzerinde aynı parçayı sergileme yoluna gitti.

Sahil Güvenlik dizisinde can kurtaranların giydiği kırmızı mayoya benzer tasarımıyla dikkat çeken mayo ile, 80'lerden ilham alan güneş gözlükleri konbinlenmiş. Ashley Graham kendi mayo markası için çalışmalarını da sürdürüyor. Teyana Taylor da ünlü bir spor markasının yüzü oldu.

Henüz 13 yaşındayken ilk anlaşmasını yapan 1975 doğumlu Niki Taylor ise şu sıralar sadece özel kampanyalarda boy gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.