Hava Durumu

Ünlü iş adamı o firmasını da sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, İsviçre'deki Porsche satış ve satış sonrası hizmeti veren firması D-Auto Suisse SA'nın satışı için sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü iş adamı o firmasını da sattı!

Doğuş Otomotiv İsviçre'deki bağlı ortaklığı D-Auto Suisse SA hisselerinin satışı için sözleşme imzaladığını duyurdu.

Şirketten dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, İsviçre'nin Lozan şehrinde kurulu Porsche satış ve satış sonrası servis hizmeti veren D-Auto Suisse SA hisselerinin tamamının satışı için Orchid Swiss Development (Pte) Ltd. ve Juglans Regia ile hisse satış sözleşmesi imzalandığı belirtildi. İşlem bedelinin yer almadığı açıklamada, net varlıkların tespiti sonrası satış ve devir işleminin tamamlanacağı ifade edildi.

DAHA ÖNCE SATILAN YERLER

Doğuş Holding daha önce NTV Spor, Maslak Eski Büyükdere Caddesi üzerindeki 2500 metrekarelik arazi, İzmir'de Üçkuyular'da inşaatı süren İstinye Park'taki yüzde 50 kadar hissesini, Nusret ve Zuma gibi markaların da bulunduğu "D.ream International BV" şirketinin yüzde 17'sini, D Marinas'ın yaklaşık yüzde 25'ini, Garanti Bankası'nın yüzde 9,95'ini ve Antalya 2000 Plaza'yı sattı. Öte yandan Ferit Şahenk Nahita ve Gladiator adındanki iki yatını da sattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.