Hava Durumu

Ünlü iş adamının eşi 'cinsel eziyet' gerekçesiyle savcılığa başvurdu

Merhum iş adamı Şehmuz Tatlıcı'nın kendi adını taşıyan oğluna, eşini hamileyken darp ettiği ve cinsel eziyette bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. Melisa Tatlıcı'nın iddiaları dava dosyasına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü iş adamının eşi 'cinsel eziyet' gerekçesiyle savcılığa başvurdu

Ünlü iş adamı Şehmuz Tatlıcı'nın eşi Melisa Tatlıcı korkunç iddialarla eşini savcılığı şikayet etti. Melas Tatlıcı, kocasının kendisine cinsel eziyette bulunduğunu iddia etti.

HAMİLEYKEN DARP ETMİŞ

Tatlıcı ailesinin küçük oğulları Şehmuz Tatlıcı, Bodrum'da tanıştığı Melisa Hoşkal ile iddiaya göre 2016 Haziran ayında gizlice evlenmiş ve bu evliliğini duyan Tatlıcı ailesinin büyük tepki gösterdiği ileri sürülmüştü. Melisa Tatlıcı, geçtiğimiz aylarda ünlü iş adamı Şehmuz Tatlıcı'nın hamile olduğu halde kendisini darp edip tehdit ettiğini ileri sürerek tedbir kararı aldırdı.

CİNSEL SALDIRIDAN İDDİANAME HAZIRLANDI

Tatlıcı için 3 ay süreyle eşine yaklaşmama kararı verildi. Melisa Tatlıcı eşini bir de savcılığa şikâyet etti. Melisa Tatlıcı, cinsel eziyete maruz kaldığına dair ifadesini ve raporlarını savcılığa teslim etti. Şehmuz Tatlıcı hakkında, "Hakaret, tehdit, yaralama ve cinsel saldırı" suçlarından iddianame düzenlendi. Şehmuz Tatlıcı, Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.