Hava Durumu

Ünlü isim Uludağ'da verdiği pozla eleştirilerin odak noktası oldu!

Uludağ tatilinde gerçek kürk giyerek poz veren ve sosyal medyada "Katliam yaptın" diyerek eleştirilen modacı Gülşah Saraçoğlu kendisini "Kimseden korkmuyorum, giymeye devam edeceğim" diyerek savundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü isim Uludağ'da verdiği pozla eleştirilerin odak noktası oldu!

Birçok ünlü ismin modacılığını yapan Gülşah Saraçoğlu, Uludağ tatilğinde 3 farklı kürk giyerek poz verdi. Modacının gerçek kürkle verdiği pozlar başta ünlüler olmak üzere birçok kişi tarafından eleştirildi.

"ASLA SAHTE KÜRK GİYMEM"

Kürklü fotoğrafları nedeniyle eleştirilen Saraçoğlu, kendini şu sözlerle savundu: "Ben asla sahte kürk giymem. Üşüyorum, giyiyorum. Bu kadar! Ayrıca dünyada tek kürk giyen ben miyim? Beni günah keçisi ilan edeceklerine dönüp kendilerine baksınlar.

"KİMSEDEN KORKMUYORUM GİYMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Bazıları et, tavuk yiyor. Başka kürklerim de var. Kimseden korkmuyorum. Giymeye devam edeceğim. Millet kürkümü bıraksın. İşine, gücüne baksın." Gülşah Saraçoğlu'nun giydiği 3 kürkün toplam değeri ise 250 bin TL.

"KEŞKE ELLERİYLE DİKİŞ DİKEN KIZ OLARAK KALSAYDIN"

Eski model Ebru Şancı da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Midesini küçültürken vicdanını da almışlar yazık!' ifadelerini kullanmıştı. Sevda Demirel ise "Ah Gülşahcığım keşke Fener Yolu'ndaki o minik evinde makinesi bile olmayan elleriyle dikiş diken masum kız olarak kalsaydın.." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.