Altay Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcisi olarak kurduğu Virginia Angus mekânlarının sahibi Burak Altay (35) dün yaşamını yitirdi. İki aydır sağlık durumuna ilişkin teşhis konulmaya çalışılan Altay bugün son yolculuğuna uğurlanacak.
Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eminönü Mercan'da ve Nişantaşı'da Virginia Angus ismi ile iki mekânı bulunan Burak Altay, Altay Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcilerinden. 2010 yılında Amerika’nın Virginia eyaletinden getirilen Black Angus cinsi sığırlarla Sakarya’da bir çiftlik kuran Altay, hikâyesini Radikal'den Müge Akgün'e anlatmıştı.
İLK RESTORAN DEDESİNİN MEKÂNINDA
Altay, çiftilik yatırımı sonrası restoran açma kararı aldı. Müga Akgün, Burak Altay'ın babası Fahri Altay ile olan diyaloğuna yer verdiği yazısında şunları kaydetti: "Baba bir yer kiralamalıyız dediğinde 'Bak sen bu Amerikan etlerini Mercan’daki esnafa satmayı, yedirmeyi başarırsan İstanbul’u her yerinde satarsın, bizim dükkanda aç da başarını görelim' der.Mustafa Burak Altay bunu da başarır.
Dedesinin Mercan Yokuşu’ndaki mekanında açtığı dükkan, etlerinin kalitesi ve hamburgerlerin lezzetiyle kısa sürede lezzet meraklılarının akınına uğrar, 2014 yılında ikinci dükkan Nişantaşı’nda açılır. Virginia Angus, sıradan bir fast food değil, gurme hamburger olarak haklı bir ün yapar. Burak Altay bunu “Right Food/ Doğru Besin” felsefesi ile açıklıyor." (Kaynak:Hürriyet)
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Ünlü işletmecinin şok ölümü!
Altay Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcisi olarak kurduğu Virginia Angus mekânlarının sahibi Burak Altay (35) dün yaşamını yitirdi. İki aydır sağlık durumuna ilişkin teşhis konulmaya çalışılan Altay bugün son yolculuğuna uğurlanacak.
İLK RESTORAN DEDESİNİN MEKÂNINDA
Altay, çiftilik yatırımı sonrası restoran açma kararı aldı. Müga Akgün, Burak Altay'ın babası Fahri Altay ile olan diyaloğuna yer verdiği yazısında şunları kaydetti: "Baba bir yer kiralamalıyız dediğinde 'Bak sen bu Amerikan etlerini Mercan’daki esnafa satmayı, yedirmeyi başarırsan İstanbul’u her yerinde satarsın, bizim dükkanda aç da başarını görelim' der.Mustafa Burak Altay bunu da başarır.
Dedesinin Mercan Yokuşu’ndaki mekanında açtığı dükkan, etlerinin kalitesi ve hamburgerlerin lezzetiyle kısa sürede lezzet meraklılarının akınına uğrar, 2014 yılında ikinci dükkan Nişantaşı’nda açılır. Virginia Angus, sıradan bir fast food değil, gurme hamburger olarak haklı bir ün yapar. Burak Altay bunu “Right Food/ Doğru Besin” felsefesi ile açıklıyor." (Kaynak:Hürriyet)
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR