Hava Durumu

Ünlü kabadayı Trabzon'da yakalandı

İstanbul Organize Şule Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ümit Saral liderliğindeki suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda örgütün lideri Ümit Saral Trabzon'da, diğer 15 örgüt üyesi ise İstanbul'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü kabadayı Trabzon'da yakalandı

Güngören'de Sarallar adlı suç örgütü tarafından Şirinler isimli suç örgütüne yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyonla olayın faili olduklarını belirlenen K.F,SF,AK,MA,Ö.M.Ö ve U.M isimli şahıslar saldırıda kullandıkları 2 adet uzun namlulu silah ve 4 tabancayla yakalandı.Olayın azmettiricisi olduğu tespit edilen Ümit Saral Trabzon'da yakalandı.

Öte yandan suç örgütüne üye olan S.U,M.B,T.D,O.E,M.S.A,H.S,K.G,A.A ve örgüt yöneticisi H.K'da yapılan operasyonla yakalandı.Zanlıların daha önce de birçok kez adam öldürme ve yaralama suçlarına karıştıkları tespit edilirken zanlıların adreslerin de yapılan aramalar da 7 adet kaleşnikof tabir edilen AK-47 marka silah,1 adet el bombası,8 adet tabanca,çok sayıda fişek,sahte kimlikler,çalıntı otomobil ve sahte plaka ele geçirildi.Yakalan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.