Hava Durumu

Ünlü kabadayının torunu dehşet saçtı

Onur Özbizerdik'in 17 yaşındaki genci 'tesbih sallıyor' diye vurduğu ortaya çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2015 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2015 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü kabadayının torunu dehşet saçtı
Onur Özbizerdik, Tarabya'da bir otelin lobisinde, karşısındayken tesbih sallamasına sinirlendiği 17 yaşındaki bir genci bacağından vurup kaçtı. Mafyanın tanınan figürlerinden Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın ise üvey oğlu Onur Özbizerdik (30) yine rahat durmadı.

Özbizerdik, önceki akşam Tarabya'daki bir otelde tespih sallamasına kızdığı 17 yaşında genci bacağından vurup geldiği araca binip kaçtı. İddialara göre, Özbizerdik lobide bir yakınının nişan daveti için otele gelen 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö. ile tartıştı. Ardından belindeki tabancayı çıkarıp genci bacağından vurdu. Yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. İstanbul polisi, geçmişte 3 kişinin öldürülmesi ve 6 kişinin yaralanması suçlarından yargılanan Onur Özbizerdik'in peşine düştü. Olay gecesi oteldeki organizasyonlara davetli olmadığı belirlenen Özbizerdik'in otele silahla nasıl girdiği araştırılıyor.

15 YAŞINDAYKEN...

Özbizerdik henüz 13 yaşında iken annesi Uğur Kılıç, 1995'te, üvey babası Alaattin Çakıcı tarafından gözlerinin önünde öldürtülmüştü. Özbizerdik 15 yaşındayken Etiler'de kendisini bara sokmayan görevliyi vurmuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.