Hava Durumu

Ünlü mafya babası hapishaneden helikopterle firar etti

Mafya Babası Redoine Faid 4'üncü kez hapishaneden firar etti. Faid, helikopterle Paris yakınlarındaki hapishane bahçesine inen ağır silahlı 3 adamı tarafından hapisten kaçırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü mafya babası hapishaneden helikopterle firar etti

Fransa'nın başkenti Paris'in güneyindeki Réau Hapishanesinde cezasını çeken cezaevi firarları ile ünlü soyguncu Redoine Faid 4'üncü kez hapishaneden firar etti. Faid, helikopterle Paris yakınlarındaki hapishane bahçesine inen ağır silahlı adamları tarafından hapisten kaçırıldı.

FRANSA'NIN EN ÇOK ARANAN SUÇLUSU

2013 senesinde Fransa'nın en çok aranan suçlusu ilan edilen Cezayir asıllı Faid, ilk tutuklanmasından sonra İsrail'e kaçmıştı.

CEZAEVİNİN BEŞ ÇELİK KAPISINI DİNAMİTLE PATLATIP FİRAR ETMEYE ÇALIŞMIŞTI

Fransa'nın en çok korktuğu silahlı gangster olarak adlandırılan Redoine Faid, tutuklu bulunduğu Sequedin Cezaevi'nden 2013'te beş çelik kapıyı dinamitle havaya uçurarak ve elindeki silahla dört kişiyi rehin alarak firar girişimine imza atmıştı.

CEZAEVİNE HELİKOPTERLE GELEN AĞIR SİLAHLI ÜÇ KİŞİ MAFYA BABASINI KAÇIRDI

5 yıl sonra yeniden hapishaneden kaçmaya çalışan azılı suçlu bu kez başarılı oldu. Faid 'in kaldığı hapishanenin bahçesine helikopter indiren ağır silahlı 3 kişi, Faid 'i kaçırmayı başardı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.