Hava Durumu

Ünlü model pitbull saldırısına uğradı

Londra'da yaşayan 23 yaşındaki model Suzel Mackintosh sevmek için yanına yaklaştığı pitbull köpeğinin saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü model pitbull saldırısına uğradı

Genç model sevmek için yanına yaklaştığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan model, hasar nedeniyle üst dudağını oynatamıyor.

Yaşadığı kötü olayı anlatan model, arkadaşlarıyla birlikte Avusturya'da bir geziye katıldıklarını, bu sırada bir arkadaşının pitbull köpeğini getirdiğini söyledi. Suzel, arkadaşlarının köpeği dışarıda bırakarak çadırlarında uyuduklarını ve aracından bir şey almak için dışarı çıktığını, bu esnada da köpeği sevmek için yanına gittiğini söyledi.

SEVMEK İSTERKEN SALDIRISINA UĞRADI

Köpeği sevmek için yanına giden model, bir anda köpeğin saldırısına uğrayarak geriye doğru düştüğünü ve köpeğe karşı kendini koruyamadığını sözlerine ekledi. Yüzünden yaralanan güzel model, izlerine rağmen kariyerinden vazgçemeyeceğini sözlerine ekledi.

DERİN YARALARA NEDEN OLDU

Saldırı sonrasında yüzünden derin yaralar açılan ve bir hafta hastanede tedavi altında tutulan model, doktorların tüm çabalarına rağmen kaslarında oluşan hasar nedeniyle üst dudağını oynatamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.