Hava Durumu

Ünlü model uyuşturucu imparatoriçesi çıktı!

Avustralya'nın ünlü yüzleri arasında bulunan 23 yaşındaki genç model Nateesha Barlin, yasa dışı ilaç ve uyuşturucu çetesinin yöneticisi çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü model uyuşturucu imparatoriçesi çıktı!

Avustralya basını Sydney'den ülkenin farklı noktalarına uyuşturucu ticareti yapan şebekeyi yakaladı.

Avustralya'nın çok okunan gazetelerinden Daily Telegraph, örgütün beyni ve liderinin 23 yaşındaki bikini mankeni Nateesha Barlin ve vücut geliştirmeyle ilgilenen 24 yaşındaki Dylan Shaw olduğunu yazdı.

Gazete, ikilinin ülkenin en karmaşık uyuşturucu şebekesini yönettiğini yazarken, çiftin suçlarını itiraf ettiği ve örgüt ile ilgili detayları verdiği belirtildi.

Barlin'in steroid ve hormon geliştirici ilaç ve kimyasalların ticaretini yaptığı ifade edilirken genç kadının, "Ben bütün sahil bölgesini yönetiyorum" dediği öğrenildi. Çiftin tezgahı kolayca organize ettiği belirtilirken, kaçak ürün ve ilaçları Çin ve Filipinler'den ucuza aldıklarını ve bunları akrabalarının evlerinde sakladıkları ortaya çıktı.

Barlin'in bu paketlerin üzerine, "Temizlik malzemesi", "Ev eşyası" gibi ifadeler kullandığı belirtilirken çift hakkında karar 26 Haziran'da verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.