Hava Durumu

Ünlü müzisyen kayboldu! ''Yalvarıyorum nefes al''

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu teknede denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu ortaya çıktı. Özcan'ın haberini alan Merve Özbey, "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü müzisyen kayboldu! ''Yalvarıyorum nefes al''

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora olmuş ve teknede bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybederken, 1 kişi ise denizde kaybolmuştu Denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcanolduğu öğrenildi. Özcan'ın haberini alan ünlü isimler ve hayranları üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

ÜNLÜ MÜZİSYEN KAYBOLDU
Şile İmrenli Koyu'nda dün sabah saatlerinde 5 arkadaş bir tekne ile denize açılmış ancak bir süre sonra tekne alabora olmuştu. Çevredeki vatandaşlar denize düşen 5 arkadaştan 4'ünü kıyıya çıkarılırken, kıyıya çıkarılan Recep Gülyıldırım'ın (26) hayatını kaybettiği anlaşıldı. Teknede bulunan Levent Sarı (30), Ulaş Sarı (23), Hasan Ekşi (23) sağ olarak kurtarılırken Onurcan Özcan (32) ise denizde bulunamamıştı.

ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Bugünde denizde kaybolan kişinin ünlü şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi. Genç şarkıcı Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim. Jandarma ekipleri, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri, halen kayıp olan ünlü şarkıcı Onurcan Özcan'ın bulunması için arama çalışması devam ediyor.

"YALVARIYORUM BİR YERDE NEFES ALIYOR OL"
Müzisyenin haberini alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol... Daha çok şarkı yapacaktık seninle! Kardeşimiz tekne kazasında kayboldu... Dualarınızı eksik etmeyin" diyerek takipçilerinden yardım istedi.

FERHAT GÖÇER PAYLAŞTI
Şarkıcı Ferhat Göçer ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde 'Yalnızlığın ezgisi' eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onur Can Özcan'ın Şile'de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.