Hava Durumu

Ünlü oyuncu Bursa'ya kamp kuruyor

Sanat Mahal'in kurucu ortaklarından oyuncu Didem Balçın, HASVAK Bursa Şubesi ile birlikte Görükle'de organize edecekleri şenliğin detaylarını Bursa Hakimiyet'e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu Bursa'ya kamp kuruyor

Son olarak "Ölene Kadar" dizisinde oynayan Didem Balçın, Sanat Mahal'de Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. 13-14 Mayıs'ta gerçekleşecek "Anneler Günü ve Yaza Merhaba Şenliği"nin detayları hakkında konuşan Balçın, Bursalıları bu özel etkinliğe davet etti.

Ünlü oyuncu, "Sağlık anlamında iyi bir derneğin yanımızda olmasını istediğimiz için etkinliği HASVAK Bursa Şubesi ile birlikte gerçekleştireceklerini" söyledi. Balçın, şenliğe Hande Doğandemir, Mert Fırat, Feyza Altun, İrfan Değirmenci ve Billur Kalkavan gibi ünlü isimlerin de katılıp Bursalılarla söyleşi etkinliklerinde buluşacaklarını sözlerine ekledi.

LONDRA'DAN ÖDÜL BEKLİYORUM

2016 yılında vizyona giren "Hicran ve Melek" adlı sinema filmiyle Hindistan'da 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Didem Balçın, hafta sonu Londra'da düzenlenecek film festivalinden de ödül beklediğini dile getirdi. Balçın, yeni bir porjeye başlamadan önce Sanat Mahal'e ağırlık vereceğini de Bursa Hakimiyet aracılığıyla duyurdu. (Özge TEZCAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.