Hava Durumu

Ünlü oyuncu eşini yaraladı

Mahkemelik olan Amber Heard-Johnny Depp çifti ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Eşine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen 53 yaşındaki ABD'li aktörün ayrıca, 30 yaşındaki oyuncuyu başka bir kadınla aldattığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu eşini yaraladı
E!News'in haberine göre; Amber Heard'ın eşinin sadakatsiz olduğu iddiasıyla büyük bir kavga başlattığını vurgulayan ünlü çifte yakın bir kaynak, "Johnny bir gece dışarı çıktı. Amber da eşinin o gece başka biriyle olduğunu düşündü. Eve döndüğünde ona bu konu hakkında sorular sordu ve Johnny birden sinirlendi. Onun suratına bağırıp çağırmaya başladı ve onu yaraladı" ifadelerini kullandı.

"JOHNNY DEPP ÖZÜR DİLEDİ"

İkilinin ilerleyen günlerde barıştığını belirten kaynak, "Depp o geceyle ilgili bir şey itiraf etmedi ancak davranışlarından ötürü eşinden özür diledi ve Heard da onu affetti. Ancak bu büyük kavganın üstüne işler bir daha düzelmedi" dedi.

Amber Heard, 15 aylık evliliğin ardından şiddet gördüğü gerekçesiyle Depp'e boşanma davası açmıştı. Dünyaca ünlü aktörün eski sevgilisi Vanessa Paradis, Depp'in şiddet eğilimli biri olmadığını söylemişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.