Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti - Haberleri - Bursa Hakimiyet
Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti
İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse, acı haberi "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir" sözleriyle açıkladı.
MAGAZİN , 22 Ağustos 2016 Pazartesi, 09:42
Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti
Acılı eş, "Benim oğlum şuan babasız kaldı. Oğluma ne diyeceğim, nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum" derken, Köse'nin menajeri Emin Albayrak ise "Kardeşimizi kaybettik" dedi.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün akşam saatlerinde Kadıköy'de motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan ünlü oyuncudan üzücü haber geldi. Komedi dalında büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncunun acı haberini eşi Şengül Köse, "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir" sözleriyle açıkladı.

Köse, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şuan nefes alıyor, yaşıyor fakat doktorların verdiği ilaçlardan dolayı. Söyleyecek fazla bir şeyimiz yok kayınvalidemin gelmesini bekliyoruz. Kazada evet eşimin suçu var ama suçun yüzde 50'sinin şoförde de olduğu söyleniyor. Sağ istikamette durulmaması gereken gidiş- geliş olan yolda durmuş. Taksici sağını solunu kontrol etmeden aniden sol sürücü kapısını açmış. Eşim de kasisten geçerken frene basıyor fakat aniden kapı açıldığı için kapıya çarpıp sürükleniyor. Ne olursa olsun ben bunun arkasını bırakmayacağım. Oğlumun adı Abdullah Şafak Köse. Baş harflerini birleştirdiğimiz zaman 'aşk' oluyordu. Kendisine 'aşk' diye hitap ediyorduk. Benim oğlum şuan babasız kaldı. Oğluma ne diyeceğim, nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum" dedi.

Köse'nin yapımcısı ve menajeri Emin Albayrak ise, "Ben de Trabzon'daydım dün. Yeni filmin hazırlıkları için gitmiştim. Birkaç güne dönecektim. Dün haber verdiler. Motor kazası, bir taksi kapıyı açıyor. O sırada kapıya çarpıyor. Yaklaşık 30- 35 metre sürükleniyor. Daha sonra hastaneye getiriliyor. Kalbi durmuş, kalp masajı yapılıyor. Ama hem beyin hem de ciğerler hasar gördüğü için iç kanamadan kaybediyoruz. Zaten kendisi şeker hastasıydı. Yıllardır beraber çalışıyoruz. Hiçbir şeye cevap vermedi. Annesi yolda olduğu için basından duyulmasın diye daha tedbirli davrandık. Kaybettik kardeşimizi. Yarın nerede defnedileceğiyle bugün akşama doğru bilgi vereceğiz. Kaskı vardı. O konuda çok ciddi dikkat eden bir arkadaşımız. Zaten yıllarca trafik eğitimi üzerine çok oyunlar sergiledi. İlk çıkan ölüm haberleri asılsızdı. Kardeşimizi hastanede kaybettik" ifadelerini kaydetti.

Haberi duyar duymaz hastaneye geldiğini söyleyen Nuri Alço üzüntüsünü şöyle dile getirdi: "Acı bir ölüm tabi ki beklenmedik bir ölüm. Genç bir ölüm. Motor kazası yani tam da öğrenmedim ben de yoldan geldim. Direkt buraya geldim duyunca. Yazık söyleyecek bir şey bulamıyorum yani. Başımız sağolsun."
 
BİR TAKSİ KAPIYI AÇINCA...
 
İsrafil Köse'nin menajeri kazayı şöyle anlattı: "İsrafil uzul yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla giderken park halindeki bir taksi kapısını açınca çok kötü bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah 2.30'da hayatını kaybetti. Çok üzgünüz."


  
İSRAFİL KÖSE KİMDİR?
 
 İsrafil Köse 20 Şubat 1970 Artvin doğumlu... Dizi ve sinema oyuncusu.
 
Filmografi
 
Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca'nın Şifresi (2014) - Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela'nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza
Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül'ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)


 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR