Hava Durumu

Ünlü oyuncu sevgilisine şiddet uyguladı! Hapsi isteniyor

Sunucu Eda Pera Küçük, oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu'nun kendisine şiddet uyguladığını söyleyip şikayetçi olmuştu. Pancaroğlu'nun 5 yıl hapsi istendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu sevgilisine şiddet uyguladı! Hapsi isteniyor

Sevgilisi Eda Pera Küçük'ü darp ettiği iddia edilen oyuncu Tolga Pancaroğlu hakkında tehdit, hakaret ve kasten yaralama suçlarından toplam 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia eden sunucu Eda Pera Küçük'ün şikayetinin ardından soruşturma başlatıldı. Küçük, uzlaşmayı kabul etmeyince şüpheliler Tolga Pancaroğlu ile arkadaşları Deniz Evin ve Adem İlker Durguner hakkında iddianame düzenlendi.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Pancaroğlu'nun, tehdit, hakaret ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası ile Adem İlker Durguner ve Deniz Evin'in ise tehdit suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

"GİZLİCE VİDEOLARIMI ÇEKTİ"

Küçük, yaşadıklarını, "Tolga, ilişkimizin birinci yılından sonra beni dövmeye başladı. Ayrıldım ama sonra tekrar barıştık, şiddet uygulamaya devam etti. Gizlice çektiği videolarımla tehdit ettiği için ondan ayrılamıyordum" sözleriyle anlatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.