Hava Durumu

Ünlü oyuncu Türk takipçilerine isyan etti!

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren, bir süre önce İngiltere'ye giderek burada müzik eğitimi almaya başlayan Serel Yereli, hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Yereli, "Aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu Türk takipçilerine isyan etti!

Oyunculukla başlayan kariyerinde müziğe yönelten Serel Yereli, eğitim almak üzere geçtiğimiz aylarda İngiltere'ye gitmişti. Burada katıldığı etkinliklere dair paylaşımlarda bulunan Yereli, sosyal medya hesabından bir takipçisinin kariyer seçimi hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

"HEPSİ NEDEN TÜRK ACABA"

İngiltere'de başarı elde edemeyeceği yönündeki mesajların Türk takipçilerinden geldiğini belirten Yereli, bu tarz insanların kendisinden uzak durmasını istedi. 22 yaşındaki oyuncu, "Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba? Bu birbirimizi aşağı çekme çabası neden? Çok iyi gidiyorum güzel kardeşim. Allah aşkına negatif enerjini ve aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULUĞU BIRAKTIM" DEMİŞTİ

Dizinin zengin ama mutsuz kızını başarıyla canlandıran Serel Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra bavulunu toplayıp yurtdışına gitmişti. Öyle ki oyunculuğu bıraktığını da bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurmuştu. Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.