Hava Durumu

Ünlü oyuncu üstsüz pozunu eleştirenlere cevap verdi

Instagram'dan üstsüz fotoğrafını paylaşan ve çok sayıda isim tarafından tepki gören ünlü oyuncu Serel Yereli, "Namuslu görünmek kimlere kalmış?" diyerek eleştirilere cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu üstsüz pozunu eleştirenlere cevap verdi

İtalya tatilinde üstsüz fotoğrafını 'Yaşasın özgür Avrupa' notuyla paylaşan oyuncu, aralarında Demet Akalın ve Ebru Polat'ın da olduğu çok sayıda ismin tepkileri maruz kaldı Tepkilere cevap veren oyuncu, "Namuslu görünmek kimlere kalmış?" dedi.

"GERİ DÖNME"

Sosyal medyada ağır eleştirilerine maruz kalan oyuncu bir çk kişiden "Geri dönme" mesajları aldı.

SOYAĞACI İLE CEVAP VERDİ

Serel Yereli kendisini eleştirenlere soyağacı fotoğrafı ile yanıt verdi. Oyuncu, "30 göbek İzmirliyim , bir yere sahip çıkmak ya da ait olmak ne demek? Sülalem biliyor belli ki bu 1! 2.'si 'Yaşasın özgür Avrupa' demek , 'lanet olsun Türkiye demek değildir', okuma-anlama konusundaki problemleriniz size bazı cümleleri hayal dünyanız ile tamamlamayı öğretmiş. Bir şeyi beğenirken diğerini de beğenebilir insan bunu biliyor muydunuz? Bence deneyin!"

"NAMUSLU GÖRÜNMEK KİMLERE KALMIŞ?"

Instagram'da ona buna salça olarak , huzursuzluk gerginlik çıkararak kendini ülkesi için işe yaramış hisseden herkes istediği kahramanlığı yapsın, yorumları kapatacak halim yok! Buyurun gösterin seviyenizi... Ama bütün köklerim bu memlekete aitken , gerçek bir Atatürk çocuğu olarak yetiştirilmiş ve izinden gitmek için elimden geleni yaparken, Avrupa'da müzik yapmaya çalışan , Türkiye'de ekmeğini yiyen biriyken, kim kimi kimin memleketinden kovuyor? Had, kitaplarda da yazmıyor ! Nereden öğreneceksiniz acaba? Namuslu görünmek kimlere kalmış?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.