Hava Durumu

Ünlü oyuncudan çok konuşulan tecavüz sahnesine ilişkin açıklama

ATV ekranında yayınlanan Can Kırıkları'nda Zeynep İnan karakterini canlandıran Funda Eryiğit, dizideki tecavüz sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu. Eryiğit, "O sahneyi oynarken kendimi kötü hissettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncudan çok konuşulan tecavüz sahnesine ilişkin açıklama

ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın başarılı oyuncusu Funda Eryiğit, rolüyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Dizideki performansıyla dikkat çeken güzel oyuncu şu Medtava'ya açıklamalarda bulundu. İşte Funda Eryiğit'in açıklamasındaki satır başları;

"SENARYOYU ÇOK BEĞENDİM"

Can Kırıkları'nın senaryosunu çok beğendim. İki kadın hikâyesi olması çok cezbediciydi. Genelde özellikle televizyon işlerinde hikâye kadınlar üzerinden dönmez ya... Bu işin öyle bir yanının olması çok cezbedici oldu. Bir taraftan da tiyatro oyunum var. Normalde provaları bitirip dizilere başlardım. Biraz kararsız kaldım açıkçası ama ilk kez tiyatro provalarıyla diziyi birlikte yapıyorum. O yüzden biraz zor oluyor ama dedim ki 'Böyle bir maceranın içine gireyim.'

"SİLAH EĞİTİMİ ALDIM"

Rol için silah eğitimi aldım. Ben daha önce çok silah kullandım. Karadayı'da ve yine polisi oynadığım Poyraz Karayel'de... O yüzden bir aşinalığım vardı. Ancak tuttuğum silah şeklinin eski moda olduğunu artık öyle tutulmadığını falan yani yeni teknikler öğrendim. Silah kullanmak hiç de sevmediğim bir şey aslında ama üçüncüdür başıma geliyor.

"TECAVÜZ SAHNESİNİ OYNARKEN KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM"

Sette çok aksiyon sahnem yok. Zeynep'in uğradığı bir tecavüz ve bunu unutmak üzerine kendisine kurduğu bir hayat var. Fakat yıllar sonra o travmayla tekrar yüzleşmek zorunda kalıyor. Tecavüz sahnesini oynarken etkilendim. Kendimi kötü hissettim ama o ruh halini sonrasına taşımak akıl sağlığı için iyi olmuyor. Bir şekilde onu dengelemeye çalışıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.