Hava Durumu

Ünlü oyuncudan şok uyuşturucu itirafı

Ünlü oyuncuların yargılandığı uyuşturucu davasında bir itiraf daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncudan şok uyuşturucu itirafı

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım ve Ersin Korkut gibi isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasına devam edildi. Duruşmada ifade veren oyuncu Gökçe Özyol, “1999 depreminden sonra ağır psikolojik travmayı atlatmak için başladım. Bu olaylardan sonra bıraktım” dedi.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesine başlanan davanın ikinci duruşması bugün yapılıyor. Duruşmaya tutuksuz yargılanan Hakan Yılmaz, Mehmet Erdem, Koray Candemir, Sarp Apak, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Murat Eken, Duygu Yetiş gibi ünlüler katılırken, Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Yıldırım ise gelmedi. Kenen İmirzalıoğlu’nun raporla mazeret bildirdiği öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan’la yakın arkadaş olduklarını söyleyen sanık Cemil Büyükdöğerli, “Engin’in uyuşturucu kullandığına hiç şahit olmadım. O benim kullandığımı bilir” dedi. Hakimin Engin Altan Düzyatan’la Cemil Büyükdöğerli arasında geçen zeytin alıp verme tapesiyle ilgili olarak da Büyükdöğerli, “Ailem bana kargoyla zeytin ve zeytin yağı gönderir. Bir küçük kavanoz da Engin’e verdim” diye konuştu.

Oyuncu Gökçe Özyol ise savunmasında, “Sadece kullanıyorum, kimseye ticaretini yapmadım. Uyuşturucuyu Dolapdere’de sokak satıcılarından temin ediyordum. 1999 depreminde arama kurtarma çalışmalarına katıldım. Ağır psikolojik travmayı atlatmak için başladım. Hakan Yılmaz’la çalıştım ancak bu konuda hiç konuşmadık. İşimden dolayı göz önünde olduğum için böyle şeylere dikkat ederim. Bu olaylardan sonra bıraktım” dedi. Hakimin, “Tedavi olmak ister misin?” sorusu üzerine Özyol, “Gerek yok, kendi kendime tedavi olabilirim” diye konuştu.

Sanıklardan Koray Candemir’in kız arkadaşı oyuncu Duygu Yetiş ise, sadece bir defa yurt dışında esrar içtiğini belirterek, “Türkiye’ye geldiğimde birinden temin ettiğimde yakalandım” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.