Hava Durumu

Ünlü oyuncular öpüşürken yakalandı!

Son sayısı 'Aldatırken yakalandı' manşetiyle yayınlanan The National Enquirer, 'Para Tuzağı' filminde başrolde yer alan George Clooney ile Julia Roberts'ın, öpüşürken yakalandığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncular öpüşürken yakalandı!
The National Enquirer Dergisi'nin iddiasına göre; George Clooney, avukat eşi Amal Clooney'i Julia Roberts'la aldattı. İkilinin öpüşürken yakalandığı haberini alınca yıkıldığı belirtilen Amal'ın, eşine 220 milyon dolarlık boşanma davası açmaya hazırlandığı öne sürüldü. 

"GEORGE İLE JULIA ÇOK İYİ ARKADAŞ"

Gossip Cop sitesi, dergide çıkan bu haberin tamamen uydurma olduğunu yazdı. Siteye konuşan bir kaynak, "George ile Julia yıllardır çok iyi iki arkadaş. Amal boşanmayı düşünmüyor. İki kadın arasında bir kavga olduğu haberi de yalan" dedi. 

"ONU BİRKAÇ KEZ UYARDI"

Dergi, ikiliye yakın bir kaynağın 'George ve Julia'nın yakın ilişkisi Amal'ı rahatsız ediyor. Onu birkaç kez eşinden uzak durması konusunda uyardı. Buna rağmen onların yakın ilişkisi devam etti. Artık buna dayanamayacağını düşünüyor" ifadelerini kullandığını yazdı. 

George Clooney, daha önce verdiği bir röportajda, "52 yaşında hayatımın aşkını buldum. Daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştım" açıklamasını yapmıştı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.