Hava Durumu

Ünlü oyuncuya hapis şoku

Oyuncu Saruhan Hünel'e, gazeteci sevgilisi Eda Sönmez'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 17 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncuya hapis şoku
Gazeteci sevgilisi Eda Sönmez'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle savcılığa şikâyet edilen oyuncu Saruhan Hünel hakkındaki soruşturma tamamlandı. Eda Sönmez, 6 aylık ilişkileri süresince Hünel tarafından 5 kez darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Sönmez en son futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine "Karagül" dizisinin oyuncusu Saruhan Hünel'in uyguladığı şiddete maruz kaldığını söylemişti. Savcılıkça; şiddet, hürriyetten yoksun kılma, tehdit ve hakaret iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı Savcı Selim Berna Altaytarafından hazırlanan iddianamede, çiftin- Taksim'de bulundukları sırada Hünel'in sokak ortasında Sönmez'e hakaret edip el ile vurmak suretiyle hafif nitelikte yaraladığı kaydedildi. Bir süre sonra Etiler'de çift araç içinde seyir halindeyken Saruhan Hünel'in aracın kapılarını kilitlemek suretiyle Sönmez'i dövdüğü, "Burnunu kıracağım, işe gidemeyeceksin" diye tehdit ettiği kaydedildi. Savcılık ünlü oyuncu hakkında yaralama, tehdit, hakaret ve kişiyi hürriyetten yoksun kılma suçları kapsamında iddianame düzenledi. Hünel, 17 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hâkim karşısına çıkacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.