Hava Durumu

Ünlü oyuncuyu Bursa'da dolandırdılar

"Lafını Esirgemeyenler" adlı tek kişilik gösterisini oynamak için Bursa'ya gelen Müfit Can Saçıntı, oynayacağı salona gidince büyük bir şok yaşadı. Saçıntı'nın bu anlarında yanında sadece "Yaşayan Bursa" ekibi vardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncuyu Bursa'da dolandırdılar

Bursa'da faaliyet gösteren River Organizasyon'un Müfit Can Saçıntı'ya sosyal medya üzerinden ulaşmasının ardından başlayan süreç, Bursa'da Plaza 16'da son buldu. Organizasyonun iptal olduğunu ne bilet alanlara ne de ünlü oyuncuya bildirmeyen firma, "Mandıra Filozofu" olarak da bilinen Müfit Can Saçıntı'ya büyük bir şok yaşattı. Plaza 16'yı da aynı şekilde mağdur duruma düşüren firmaya sitemlerini dile getiren Saçıntı, "Bursa'ya hala karşı değilim ama bana bunu yapanlara dava açacağım" dedi. Gösteriyle yakından uzaktan ilgisi olmayan Plaza 16 yetkilileri ise, konuyu basın açıklamasıyla aydınlattı.

'YAŞANANLARDAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ'

"Sosyal medya üzerinden duyurusu yapılan "Müfit Can Saçıntı ile Lafını Esirgemeyenler" adlı oyun ile Plaza 16 Etkinlik ve Yaşam merkezi olarak hiçbir ilişkimiz yoktur" sözleriyle yapılan açıklamanın devamında, "Organizasyonu üstlenen firma ile herhangi bir sözleşme yapılmamıştır. Plaza 16 ailesi olarak yaşanan bu olaydan üzüntü duymaktayız. İlgili kişi ve firma hakkında gerekli hukuki işlemlerin yapılması için avukatlarımıza talimat verilmiştir. Hem bu şekilde adımızı kullanan hem de insanları mağdur eden firma ve kişiler hakkında başlattığımız hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" denildi. (Özge TEZCAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.