Hava Durumu

Ünlü oyuncuyu otelden attılar

Alkolü bıraktığını açıklayan ancak sözünü tutamayan Erkan Petekkaya, kapanma saatini geçtiği halde gitmeyi reddettiği Bebek Oteli'nin restoranından zorla dışarı çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2014 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2014 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkan Petekkaya'nın alkole olan aşırı zaafı yine başına iş açtı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde alkol sorunu nedeniyle sette sürekli sıkıntı yaratan Petekkaya'nın Adana'da çektiği son dizisi 'Dila Hanım'da da alkol sorunu yüzünden yaşadığı olaylar dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılmıştı.

Ünlü oyuncu geçen aylarda bu sorundan tamamen kurtulmaya karar vermiş ve eşinin de desteğiyle tedavi olduğunu şöyle anlatmıştı: "Eşime 'Eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet' dedim.

Küfelik şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri izlediğimde gördüm ki, oradaki sanki ben değil, dahası bir insan değil, bir hayvandı. Çok utandım. Tedavi olmaya karar verdim."

Son dönemde verdiği röportajlarda tedavisinin ardından alkolden tamamen kurtulduğunu söyleyen Petekkaya'nın sözünü tutamadığı ortaya çıktı.

Geçen günlerde eşi Didem ve oğlu Cano'yla Güney Afrika'da tatil yapan Petekkaya, dönüşte müdavimi olduğu Bebek Oteli'nin restoranına gitti ve alkol almaya başladı. Mekan kapanmasına rağmen ünlü oyuncu uyarılara aldırış etmeden içmeyi sürdürdü ve mekanın yetkililerine "Siz bir garson bırakıp gidin" dedi. Daha önce aynı durumu yaşayan otel görevlileri Petekkaya'ya bu kez "Bir daha gelmeyin" diyerek yaka paça dışarı çıkarmak zorunda kaldı. Oyuncunun Etiler'deki Paper Moon'a da benzer nedenden dolayı alınmadığı konuşuluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.