Hava Durumu

Ünlü restorandaki cinayette flaş sigara detayı!

İstanbul'da 12 yıl önce babasını infaz ettiği gerekçesiyle Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu'nu öldüren Mert Saral, polisi sigara içerek bekledi. Bu hareketin Şahin grubuna mesaj olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2017 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2017 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü restorandaki cinayette flaş sigara detayı!

İstanbul'da Hüseyin Mert Saral (24), 12 yıl önce babası Hüseyin Saral'ın öldürülmesi olayında suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen Sedat Şahin'le birlikte gözaltına alınan Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu'nu (58) Anadoluhisarı'nda bir restoranda vurdu. Saral, Büyüksarıailoğlu'nu öldürdükten sonra polisi, sigara içerek bekledi.

SİGARA YAKIP POLİSİ BEKLEDİ

Büyüksarıalioğlu'yla Mert Saral dün öğleden sonra, Anadoluhisarı'nda bir restorana gitti. İkili yemek yedikten sonra sigara içmek için bahçeye çıktı. Saral ve Büyüksarıalioğlu hararetli bir şekilde konuşmaya başladı. Bu sırada Saral tabancasını çıkardı ve Büyüksarıalioğlu'na ateş etti. Silah sesleri üzerine büyük panik yaşanırken, seken kurşunların cama isabet etmesi sonucu S.F. ve B.B. adlı müşteriler yaralandı. Büyüksarıalioğlu'nu ağır yaralayan Mert Saral silahını masanın üzerine bırakarak sigarasını yaktı ve polisi bekledi. Olay yerine gelen ekipler, saldırganı gözaltına aldı. 3 kurşun isabet eden Büyüksarıalioğlu hastaneye kaldırıldığı sırada öldü. S.F. ve B.B. ise hastanede tedavi edildi.

SARAL'IN TELEFONUNA İMALI MESAJ

Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu, İtalya'da 31 Ocak 2005'te öldürülen Hüseyin Saral'ın eski eşi İlknur Nur Büyüksarıalioğlu'nun kardeşiydi. Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu, Hüseyin Saral'ın öldürülmesinden sonra Sedat Şahin'le birlikte 'cinayete iştirakten' gözaltına alındı. Mert Saral'ın babasının intikamını almak için saldırıyı düzenlediği bildirilirken, olaydan sonra sigarasını yakarak polisi beklemesini ise Şahin grubuna bir mesaj olduğu bildirildi. Hüseyin Saral'ın öldürülmesinden sonra Şahin bir adamıyla yaptığı görüşmede, "Burada sigara terapisi uygulamaya geldim. Sigarayı bıraktırdım, gidiyorum şimdi" dediği dinlemeye takılmıştı. Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin Nişantaşı'nda öldürüldükten sonra saldırıyı düzenleyen Yakup Kerem Saral'ın cep telefonuna, "Sigarayı bıraktım abi" mesajı geçilmişti.

Hüseyin Mert Saral-Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu

RESTORANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı restorandan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Anadolu Hisarı şubemizde iki müşteri arasında gerçekleşen husumet polisin müdahalesi ile sonuçlanmıştır. Big Chefs Anadolu Hisarı şubemizde yaşanan bu üzücü olay diğer misafirlerimize intikal etmemiş olup, hayat Big Chefs' de güvenli bir şekilde devam etmektedir." (Kaynak: Hürriyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.