Hava Durumu

Ünlü sanatçı Alexandra Stan Türkiye'ye geliyor!

Türk iş, sanat, basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katılımı ve ünlü sanatçılar Alexandra Stan ve Akcent'in de onur konuğu olarak sahne alacağı 6.Türkiye Altın Palmiye Ödülleri 25 Mart Pazartesi günü sahiplerini bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü sanatçı Alexandra Stan Türkiye'ye geliyor!

Türk iş, sanat, basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katılımıyla 6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri 25 Mart Pazartesi günü sahiplerini bulacak.

ALEXANDRA STAN TÜRKİYE'YE GELİYOR

Ünlü sanatçı Alexandra Stan ve Akcent, 6'ıncısı düzenlenecek olan Türkiye Altın Palmiye Ödülleri kapsamında onur konuğu olarak Türkiye'ye gelecek. Ayrıca ünlü şarkıcılar gecede sahne alıp daha sonra ise ödül alacaklar.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye Altın Palmiye Ödülleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş: "Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl 6.sını düzenliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda adaylar arasında kıyasıya rekabet vardı. Bu yılki halk oylamamızda 28 kategoride rekor düzeyde oy kullanıldı. Ünlü sanatçılar Alexandra Stan ve Akcent gecemizin onur konuğu olarak ödül gecemize katılacak. Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden birini yapıyoruz bu nedenle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

2 MİLYONA YAKIN OY KULLANILDI

Türk ve dünya Kültür, Sanat, Müzik ve Televizyon Dünyasının seçkin isimlerinin ödüllendirildiği bu organizasyonda ödül kazananlar 05 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında www.altinpalmiye.com üzerinden yapılan halk oylamasında belirlendi. Her IP'den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 1.970.995 oy kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.