Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü sanatçı tarikat söylentilerinden rahatsız olunca...

Ünlü rockçı Gökhan Özoğuz, Fatih'ten aldığı 3 katlı villasını tarikat söylemlerinden rahatsız olduğu için satışa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü sanatçı tarikat söylentilerinden rahatsız olunca...

Nurettin Cerrahi Tekkesi'ne yakın olmak için eski bir bina satın alan Gökhan Özoğuz, yapıyı restore ettirip sohbete gelenleri ağırlamak için misafirlere açmıştı. Ancak şarkıcının tarikat söylemlerinden rahatsız olduğu ve binayı satışa çıkarmayı düşündüğü söylendi.

700 BİN TL'YE RESTORE ETTİRMİŞTİ

Nurettin Cerrahi Tekkesi'ne yakınlığıyla bilinen Gökhan Özoğuz, 2014 yılında Fatih Karagümrük'te üç katlı bir ev almıştı. Özoğuz'un, tekkenin hemen arka sokağında bulunan metruk yapı için 700 bin TL harcamıştı. Uzun süre tadilatta kalan 300 metrekarelik bina, baştan aşağıya yenilenmişti. Özoğuz, villaya dönüşen evinde, sohbetlere katılmak isteyen dostlarını ağırlıyordu.

VİLLASI İÇİN 3 MİLYON TL İSTEDİ

Hem yatırım yapan hem de manevi olarak tekkeye yakın yaşamak isteyen şarkıcının, artık semte uğramadığı öğrenildi. Bir emlak şirketiyle temasa geçen Özoğuz, villasını satışa çıkardı. Şarkıcının etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan bina için 3 milyon TL istediği, alıcı çıkmazsa, kiralamayı düşündüğü iddia edildi. Özoğuz'un, evini satmak istemesinin nedeninin, hakkında çıkan tarikat haberleri olduğu söyleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.