Hava Durumu

Ünlü sanatçıya hapis şoku

Trafikte kavga ettiği bir sürücüyü silahla yaralayan ünlü türkücü Mustafa Keser'e dava şoku!

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü sanatçıya hapis şoku

İstanbul Kağıthane'de, geçen hafta aracıyla kaza yaptıgı mikser sürücüsünü silahıyla yaralayan türkücü Mustafa Keser hakkında 7.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Keser'e levye ile saldıran sürücü Meksen Eşit'in ise "Kasten yaralama" suçundan 1.5 yıla kadar hapsi istendi.

4 EL ATEŞ ETTİ

Sabah'tan Orhan Yurtsever'in haberine göre İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre 8 Nisan'da trafikte seyir halinde bulunan Keser'in aracı karşı yönden gelen Eşit'in kullandığı mikser aracıyla çarpışarak maddi hasarlı bir kaza meydana geldi.

Bunun üzerine Keser aracından inip Eşit'in kullanmış olduğu aracın kapısını açarak Eşit'le tartıştı. Eşit'in aracından inmesi üzerine ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Eşit arabasından aldığı demir çubukla Keser'e vurmaya başlayınca Keser üzerindeki ruhsatsız silahını çıkararak Eşit'e 4-5 el ateş etti. Eşit yaralandı. Olayın ardından Keser hafif şekilde yaralanırken, Eşit hastaneye kaldırıldı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan ikili birbirinden şikâyetçi olunca savcılık her iki şüpheli hakkında da dava açtı. Savcı Keser hakkında "kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 2.5 yıldan 7.5 yıla kadar hapis isterken Eşit hakkında ise "kasten yaralama" suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis talep etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.