Hava Durumu

Ünlü şarkıcı annesine yaşatılan dehşeti anlattı

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, annesinin evde hırsızla yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü şarkıcı annesine yaşatılan dehşeti anlattı

Seçkin, "Hırsızlar annemin elini ayağını bağlayıp saçından sürüklemişler." dedi.

Şarkıcı Ece Seçkin, yaşadığı büyük şoku sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evde hırsızlarla karşılaşan, annesi ölümden dönen Ece Seçkin olayı tüm detaylarıyla anlattı.

HIRSIZLARI KARŞI KOMŞUNUN HİZMETLİSİ YÖNLENDİRMİŞ

Ece Seçkin olayı "Annem evde yokken maskeli 2 şüpheli şahıs eve girmiş ve annem eve girdiğinde şüpheliler ile karşılaşmış. Annemin el ve ayaklarını bağlayan ve saçından sürükleyen şüpheliler annemi üst kata çıkararak yüz üstü yatırıp ağzını 8 kat bağlayarak boğmaya çalışmak suretiyle uyutucu sprey sıkmışlar. Ardından bıçakla öldürme tehdidinde bulundukları annem Lale Seçkin, bayılma numarası yapmış ve hırsızlar evi ön kapısından çaldıkları değerli eşyalarla terk etmişler. Polisin 16 saatlik titiz çalışması sonucunda evimizin anahtarının 4 ay önce karşı villamızda çalışan yabancı uyruklu bir kadın tarafından kopyalandığı ve akrabalarını bizim eve yönlendirdiği ortaya çıktı. Gayrettepe Gasp Büro Amirliği evden çalınan tüm değerli eşyaları Bahçeşehir civarında bir konteynerde buldu. Şüpheli şahsın amca oğlu olayı itiraf etti ve diğer 2 şüpheli hala aranıyor" şeklinde anlattı.

ANNESİNİN DURUMU İYİ

Darp olayına maruz kalan Lale Seçkin'in durumunun iyi olduğu açıklandı. Gayrettepe Polis Karakolu sıkı bir çalışma sonucunda tatsız olayı kısa sürede sonuçlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.