Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü şarkıcı Umre sonrası hediye gelen içkiyi kanalizasyona döktü

Sinan Akçıl'la düet yaparak adını duyuran şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Dalveren, umre dönüşü kendisine gelen içkiyi "Efendilerimiz içkileri dökerken nasıl sevap yazdıysan bana da öyle yaz Allah'ım" diyerek kanalizasyona döktü.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü şarkıcı Umre sonrası hediye gelen içkiyi kanalizasyona döktü

Sinan Akçıl'a ait 'Enerji' şarkısı tanınan genç şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Umre dönüşü kendisine hediye gelen içkiyi gören şarkıcı, dışarı çıkarak içkiyi kanalizasyona döktü.

İkinci kez umreye giden genç şarkıcı Aleyna Dalveren, yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı: "Rabbim sana binlerce kez şükür 2. kez nasip oldu evine gelmek... Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin dualarını kabul eylesin. Bir bilseniz Kabe'nin nasıl güzel bir kokusu var huzur verir içinizi titretir."

İÇKİYİ KANALİZASYONA DÖKTÜ

Aleyna Dalveren daha sonra ise kendisine gelen hediye içkiyi sokakta kanalizasyona döktü. O anları da hesabından yayınlayan Dalveren "Ey Allah'ım içkiyi yasak kıldığın gün sahabe efendilerimiz bütün içkilerini Medine sokaklarına döküp günlerce oluk oluk o içkiler akarken onlara nasıl sevap yazdıysan bana da öyle sevap yaz Allah'ım sen şahit ol senin için döküyorum bunu" yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.