Hava Durumu

Ünlü şarkıcıdan Bursa'da şok sözler! Kimseye sarkmam, rahat olun

Karadeniz müziğinin ünlü temsilcisi Volkan Konak, geçtiğimiz akşam Bursa'da verdiği konserde kendisini izlemeye gelen erkek hayranlarına seslendi. Konak, "Kadınların gözünün içine bakıp şarkı söylemem, kimseye sarkmam, rahat olun" diyerek mekandaki herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü şarkıcıdan Bursa'da şok sözler! Kimseye sarkmam, rahat olun
Türkiye'de Karadeniz müziği denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Volkan Konak, perşembe gecesi Bursa'da sahne aldı ve sevenlerine unutulmaz bir performans sergiledi. Konak, esprileri ve hikayeleriyle hayranlarına keyifli dakikalar yaşatırken mekandaki erkeklere seslenmeyi de ihmal etmedi.

Usta müzisyen, "Şarkı söylerken kimsenin yanındaki bayanla göz göze gelmem, sarkıntılık etmem, rahat olun" diyerek kısa süren bir şok etkisi yarattı.

Eski ve yeni eserlerinden oluşan bir programla Bursalı hayranlarına seslenen Volkan Konak; "Ben insanların sevgisine karşılık vermeyi seviyorum, bizi biz yapan sizlersiniz. Buraya gelirken panik yaptım; acaba nasıl çıksam, hangi şarkıyla başlasam gibi düşüncelerim oldu. Sonra dedim ki, ne olursa olsun kendin gibi çık. Onun için sizlere hayatımı sunuyorum" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.