Hava Durumu

Ünlü şarkıcıya canlı yayında taciz şoku!

Dağılan Spice Girls grubunun üyelerinden Mel B'nin dört yıl önce canlı yayında meslektaşı tarafından elle tacize uğradığı görüntüler yeniden gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü şarkıcıya canlı yayında taciz şoku!

Gösteri dünyasında kadın yıldızların yıllar önce karşılaştıkları taciz olaylarını yeniden gündeme getirmesinin ardından Mel B'nin dört yıl önce canlı yayında yaşadığı taciz görüntüleri gündeme geldi.

ELİNİ KALÇASINA KOYDU

Görüntülere göre olaylar şöyle gelişti: O dönemde ekrana gelen X Factor yarışmasının jüri üyelerinden Mel B. diğer üye Louis Walsh ve programın yapımcısı Simon Cowell bir masanın etrafında sohbet ediyorlardı. Ardından Walsh'un elini usulca yanında oturan Mel B'nin kalçasına doğru kaydırdığı görüldü. Bir süre sonra Walsh, elini Mel B'nin kalçasına koydu.

"NEDEN KALÇAMA DOKUNUYORSUN"

Tam o anda Mel B de programın sunucusu Sarah Jane Crawford'a dönerek "Bir dakika" deyip sözünü kesiyor ve yanında oturan Walsh'a "Neden kalçama dokunuyorsun" diye sorup uzaklaştı. Walsh ise bu tepki karşısında "Mel'e göz kulak oluyorum" diye kendini savundu. Bu arada attığı kahkahalar da dikkatlerden kaçmadı.

"ELLERİNİ GÖREBİLECEĞİMİZ YERE KOY"

Sunucu Crawford "Louis, lütfen ellerini görebileceğimiz bir yere koy" deyince Cowell da Mel B'ye artık güvende olduğunu söyledi. 2014'te çekilen bu görüntülerle ilgili olarak Ne Louis Walsh ne de Mel B herhangi bir yorum yaptı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.