Hava Durumu

Ünlü sunucudan cesur paylaşım

Ünlü sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımıyla bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü sunucudan cesur paylaşım

Cesur paylaşımlarıyla ve ezber bozan açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Seda Akgül, yine adından söz ettirmeyi başardı.

"SAHİCİLİK SEVEN ELİNİ KALDIRSIN"

Instagram hesabından köpeğiyle cesur fotoğrafını paylaşan Seda Akgül, paylaşımına, Bak ama dokunma.. Dokun ama tatma... Tat ama yutma... Bu resmimi gayri ahlaki bulanlar , bazı çok bilmişler , Atatürk'ün 19 Mayıstörenlerinde olamayanlar.. Aha da tekrar koyuyorum... Yaşım 1040 ... ne fark eder.. Çirkin deyin , yaşlı deyin.... Ama ben çooook mutluyum. İyi ki ev halim böyle.... Biraz fotoshop yapardım.. Belimi inceltir bacağıma renk verirdim. Sahicilik seven varsa elini kaldırsın." notunu ekledi.

"ATATÜRK İLE NE ALAKASI VAR?"

Seda Akgül, bazı takipçileri tarafından eleştirirken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tuttu. Akgül'ün bir takipçisi paylaşıma, "Seda hanım çok güzelsiniz cesaretinize hayranım" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Bu fotoğrafınla Atatürk'ün ne alakası var Allah aşkına?" yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.