Hava Durumu

Ünlü sunucular Bursa'da buluştu

ATIŞ Yapı'nın DownTown adlı mega projesinin Bursa'daki lansman gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Projenin tanıtım gecesinde sunuculuğu Burcu Esmersoy üstlenirken bir başkan ünlü sunucu Özlem Yıldız da gecenin konukları arasındaydı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü sunucular Bursa'da buluştu

HABER I Özge TEZCAN I

Lüks konutlar, alışveriş merkezi, otel,üç farklı konseptte ofis kompleksi,kent müzesi, kolej, hastane ve üniversite olmak üzere sekiz farklı bileşenden oluşan mega yaşam projesi Down Town, Burcu Esmersoy'un sunumu ve Enbe Orkestrası'nın konseri ile Bursa ve Türkiye'ye Crowne Plaza'da tanıtıldı.

Lansman davetinin açılış konuşmasını yapan Atış Yapı Ceo'su Ahmet Atış "Son yılların en büyük hacimli karma projeleri arasında yer alan DownTown, 100 bin metrekare inşaat sahasında yükselecek. Proje 8 farklı bileşeniyle Bursa'da bir ilk. 250 milyon dolar yatırım maliyetiyle 24 ayda tamamlanması öngörülen DownTown; lüks konutlar, yatay -dikey ve home ofisler, yeni nesil alışveriş merkezi, otel, hastane, kolej, üniversite, müze, kent parkı, kültür-sanat &balo merkezi, spa &spor kompleksi bileşenlerinden oluşuyor. Bursa'ya çok yakışacak, dünya standartlarında bir proje hayal ettik ve DownTown doğdu. Proje karmasıyla kentin kalbi burası olacak" dedi. Kurdele kesiminin ardından sahne alan Enbe Orkestrası ise konuklara keyifli anlara yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.