Hava Durumu

Ünlü türkücüye büyük şok

Adının karıştığı fuhuş davasında ilginç bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü türkücüye büyük şok

TÜRKÜCÜ İzzet Yıldızhan’ın, Ankara’da otel odasında birlikte olduğu kadınların ifadelerini değiştirmeleri için aracı olduğu öne sürülen Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin, Yıldızhan’ın isteği üzerine suçlamada bulunan kızlara baskı yaparak ifade değiştirmelerini sağladıklarını iddia etti. Bunun karşılığında Yıldızhan’ın kendilerine para vermek istediğini, ancak kabul etmediklerini ileri süren Savaş Arıkdoğan, "Bunların sonrasında bizi tanımadığını, kendimize vazife çıkartarak hareket ettiğimizi söyleyip, bizi onun gönüllü fedaisi yerine koydu. Oysa onun isteği üzerine bunları yaptık. O beraat etti, suç bizim oldu" dedi.

İzmir’de geçen yıl mart ayında, organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla Ülkü Ocakları Ege Bölge eski Başkanı Abidin Bilgin ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin de gözaltına alınmıştı. Arıkdoğan ve Bilgin’in, Ankara’da bir otelde birlikte olduğu kadınlara zor kullandığı iddiasıyla mahkemelik olan ve beraat eden İzzet Yıldızhan için aracılık yaptıkları ileri sürüldü. Yıldızhan’ın menajerinin, çok sayıda suça karışan Yaşar Öz’ün adamı olarak tanınan ve manken Tuğba Özay’ın eskiden birlikte olduğu bir işadamının Akmerkez’de vurulması olayıyla adı duyulan Savaş Arıkdoğan’a ulaştığı, Arıkdoğan’ın da Ramazan Bilgin’le bağlantıya geçerek şikayetçi olan kadınların baskıyla ifadelerini değiştirmesini sağladığı iddia edildi.

Bu iddia üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gelip 3.5 saat şüpheli sıfatıyla ifade veren İzzet Yıldızhan serbest bırakıldı. Ünlü türkücünün ardından ifade için emniyete gelen menajeri Mehmet Güçlü ise iddiayla ilgili şunları söyledi:

"Erhan Arı, İzzet Yıldızhan’la mahkemelik olan kadınların bir arkadaşının yanında bulunduğunu, yaptıklarından pişman olduklarını ve şikayetten vazgeçmek istediğini söyledi. Ben de ’böyle bir olay varsa, o kadınların başvurması gereken yer biz değiliz emniyet’ dedim. Böyle durumlarda kendilerine vazife çıkartanlar olur. Bu arkadaşın yaptığı da bu, sahte kahramanlık. Yaranmak için yaparlar böyle şeyleri."

KURANA EL BASIP SUÇLAMADA BULUNDULAR

İzzet Yıldızhan için, kadınların şikayetlerini geri almalarına aracılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin’den, ünlü türkücüye suçlama geldi. İzmir’de birlikte basın açıklaması yapan ve söylediklerinin doğruluğunu desteklemek için de Kuran’ı Kerim’e el basıp konuşan Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin, Hatırlı tanıdıklarının Yıldızhan için kendilerini araması üzerine aracılık yaptıklarını söyledi. Arıkdoğan şöyle konuştu:

"Mersin’de hatırlı tanıdıklarımız arayınca aracılık yaptık. Kızların ifadesini değiştirmesinin ardından ise, İzzet Yıldızhan ile o zaman inşaat halinde olan otelinde buluştuk. Cep telefonlarımızı uzak bir yerde bıraktıktan sonra onunla başbaşa kaldık. Bize para vermek istedi. Ama biz ihtiyacımızın olmadığını söyleyerek kabul etmedik. Ancak kızlara belli bir para gönderdiğini duyduk. Kızların ifadesini değiştirmesinin ardından o suçsuz bulunup beraat etti. Sonra da çıktı bizim için açıklamalarda bulundu. Bizi tanımadığını, kendimize vazife çıkartarak hareket ettiğimizi söyleyip, adeta kendisinin gönüllü fedaisiymişiz yerine koydu. Onun isteği üzerine bunları yaptık, o beraat etti, suç bizim oldu. Şimdi yargılanmayı bekliyoruz. Biz savcının yeniden ifade için bizi çağırmasını bekliyoruz. İfade verip gerçekleri ortaya çıkartacağız."

Yıldızhan’ın konuştuklarına da dikkat etmesi gerektiğini, ondan daha büyüklerini de tanıdıklarını söyleyen Arıkdoğan’ın yanında bulunan Ramazan Bilgin de, yaşananların herkes tarafından bilinmesi için bu açıklamaları yaptıklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.