Hava Durumu

Ünlü türkücüye sordular "Erdoğancı mısınız?" cevabı ise "Tillahına kadar"

Sol kesimi ağır şekilde eleştiren ünlü türkücü Yavuz Bingöl, Erdoğancı mısınız? Sorusuna "Tillahına kadar" cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü türkücüye sordular "Erdoğancı mısınız?" cevabı ise "Tillahına kadar"

Posta'ya konuşan Yavuz Bingöl, son dönemlerde eleştiri oklarının kendisine politakadan geldiğini ve sol kesmin artık tamamen bittiğini ağır sözlerle dile getirdi. Ahmet Hakan'ın Erdoğancı mısınız? Sorusuna ise Tillahına kadar" cevabını veresim geliyor dedi.

"HAKSIZ DA OLSALAR BANA ÖFKELİ BİR KESİM VAR"

Yavuz Bingöl şöyle devam etti: Her şey Ahmet Hakan'ın röportajıyla başladı. Ondan sonra müzisyen Yavuz Bingöl gitti yerine sürekli siyasi söylemlerde bulunan bir Yavuz Bingöl geldi sorusuna, "Bir kitap okudum, hayatım değişti" gibi değil mi? Bir röportaj verdim hayatım değişti (Gülüyor). Haksız da olsalar bu konuda bana öfkeli bir kesim var. Ama onlarla da zaman içinde yeniden ortak duygularda buluşacağımıza eminim.

"TİLLAHINA KADAR ERDOĞANCIYIM DİYESİM GELİYOR"

"Bu durumu biraz da siz yaratmadınız mı sizce? "Ben de kaşıyorum doğru. Ben de üzerine gittim. Siyasetle ilgili konularda çok yıpratıldım. Ama gazeteci kalkıp da "Erdoğancı mısın?" diye sorunca benden de "Tillahına kadar!" deme güdüsü çıkıyor. Bu anlamda diyorsan kaşıyorum evet. Çünkü politik olamıyorum."

"TÜM DÜNYADA SOL HASTA ARTIK"

"30 yıldır aynı şeylerden bıktım" demişsiniz. Nelerden bıktınız?En başta bu 'kariyerizm'den bıktım. Herkesin yeni bir şey söylemeden, üretmeden, aynı döngü içinde dolanmalarından bıktım. Ben solun, dünyada ciddi bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Tüm sol liderlerin, sol adına politika yapan herkesin bir tartışma süreci, bir çalıştay başlatmaları gerekiyor. Dünyada hiçbir yerde yok artık solcular. İngiltere'de, Almanya'da, Hollanda'da, Amerika'da yoklar. Yoklar yoklar yoklar! Tüm dünyada sol hasta şu an. Hepsi hasta. O hastalıklı bölgenin oradan alınması gerekiyor. Niye yoklar?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.