Hava Durumu

Ünlülerin doktorundan Bursa'ya okul müjdesi

Ünlülerin estetik operasyonlarını gerçekleştiren Op. Dr. Bülent Cihantimur, Bursa'nın Harmancık ilçesine okul yaptıracak.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlülerin doktorundan Bursa'ya okul müjdesi

apılacak ilkokul ve halk eğitim merkezinin protokolü Dr. Bülent Cihantimur ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe arasında arasında imzalandı. Bursa'ya hayırseverler desteğiyle yeni eğitim yuvaları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Recep Altepe, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda lokomotif şehir olmak istediklerini söyledi. Op. Dr. Bülent Cihantimur ise yüksek öğrenim ve iş hayatının Bursa'da başladığını hatırlatarak, imkanları sınırlı olan Harmancık'a çocuklar için okul yaptıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü her alanda desteklediklerini, okul yaptırmak isteyen işadamları için gerekli tüm kolaylıkları gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, "Bir yandan şehir merkezindeki okulları yenilerken diğer yandan ilçelerle de ilgileniyoruz. Büyükşehir sınırları içerisindeki tüm okullarımızın derslikleri, laboratuvarları, sosyal donatı alanları ve spor salonlarıyla gerçek anlamda birer çağdaş eğitim kurumuna dönüşmesi yolundaki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Altepe, "Cihantimur tarafından inşaatlar gerçekleştirilecek. İçi ve dışıyla, bütün mekanlarıyla 2 okulumuz da örnek olacak. Tamamlandığında, inşallah bölgeye değer katacak. Eğitim camiamız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.