Hava Durumu

Üsküdar sahilinde atlı birliklerle denetim

Corona virüse karşı alınan önlemler kapsamında devam eden sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği pazar günü Üsküdar Sahili'nde atlı birlikler denetim gerçekleştirdi. Atlı birliklere turistler yoğun ilgi gösterirken, denetim havadan da görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2021 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2021 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üsküdar sahilinde atlı birliklerle denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Atlı Birlik Grup Amirliğine bağlı atlı polisler korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Üsküdar Sahili'nde denetim gerçekleştirdi.

Sahil şeridi boyunca devriye gezen ekipler, turistlere maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Atlı polislerin denetimleri havadan da görüntülendi.

Denetimlere Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de eşlik etti. Atlı ekiplere turistlerin yoğun ilgisi ortaya renkli görüntüler çıkardı. Turistler cep telefonlarıyla atların fotoğraflarını çekerken, sahil yolunda yapılan denetimlerde kısıtlamayı ihlal eden kimseye rastlanmadı.

İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM

Esnaf Nafiz Yavuz, "Gerçekten böyle denetimleri Üsküdar Sahili'nde görmek çok güzel. Hayatım boyunca burada ilk defa böyle bir şey gördüm. At sevgisi birden ağır bastı. Turistler çok ilgi gösterdiği için ben de bir anda atları da sevdiğim için telefona sarıldım, atların resimlerini, videolarını çektim. Zaten bizim kültürümüzde de at sevgisi her zaman vardır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.