Hava Durumu

Usta oyuncuların ikinci baharı

Cihat Tamer ve Bedia Ener; aşk, romantizm ve komedi yüklü bir oyunla tiyatroseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. 'İkinci Bahar' adlı oyun aşk ve mutluluğun insanı her yaşta bulabileceğini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Usta oyuncuların ikinci baharı

56'ncı sanat yılını kutlayan Cihat Tamer ile Bedia Ener'i tiyatro sahnesinde buluşturan 'İkinci Bahar' adlı oyunda ikiliye; Buket Dereoğlu, Emre Törün ve Serkan Budak eşlik ediyor.

Alfonso Paso'nun eserinden uyarlanan oyunun yönetmenliğini Serkan Budak üstleniyor. İnsanın ancak yaşama sevincini yitirdiği zaman öleceğini anlatan oyun "Aşkın ve mutluluğun yaşı yoktur" temasıyla yola çıkıyor.

26 yıl sonra sahnede

'İkinci Bahar' ile 26 yıl sonra tiyatro sahnesine döndüğü için çok heyecanlı olduğunu belirten Cihat Tamer, "Yıllar sonra tiyatro sahnesinde olmak beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda çok heyecanlıyım. 56'ncı sanat yılımı da bu oyun ve mutlulukla kutluyorum" dedi.

Oyunun bir diğer usta ismi Bedia Ener, "Oyun çok sevimli ve içinde olduğum için çok mutluyum. Cihat ile çalışmak büyük bir mutluluk. O benim hem abim, hem de meslek büyüğümdür" ifadelerimi kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.