Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu ticaretine 12 yıl hapis

Samsun'da "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanan 20 yaşındaki genç kız ile arkadaşı 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu ticaretine 12 yıl hapis

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yaptıkları çalışmalar sonucu alınan ihbar doğrultusunda bir kişiden 2 paket bonzai ele geçirdi.

İTİRAF ETTİ

Söz konusu şahıs uyuşturucuyu 20 yaşındaki S.A. adlı genç kızdan satın aldığını itiraf etti ve söz konusu kızdan daha önce de uyuşturucu madde satın aldığını söyledi. Narkotik ekipleri S.A. adlı genç kız ile erkek arkadaşı C.B.'yi (25) yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan ve haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen S.A. ve C.B., 6 ay önce çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

S.A ve C.B. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu olarak yargılanan S.A. ve C.B. haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini ve tahliyelerini talep etti. Mahkeme, toplanan deliller doğrultusunda S.A. ve C.B.'yi "uyuşturucu ticareti" suçundan 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırarak tahliyelerine karar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.