Hava Durumu

Uyuşturucudan gözaltına alınan Pucca sosyal medyadan sitem etti!

Sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek' suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Pucca, Instagram hesabından "Kurban olayım beni şikayet etmeyin" diyerek sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucudan gözaltına alınan Pucca sosyal medyadan sitem etti!

Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Işık Pınar, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinin 'sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek' suçlamasıyla yürüttüğü operasyonda gözaltına alındı. İfadesini alınarak serbest bırakılan Pucca, Instagram hesabından sitem etti.

"KURBAN OLAYIM ARTIK BENİ ŞİKAYET ETMEYİN"

Uyuşturucuya özendirdiği iddia edilen tweetlerinin fotoğrafını paylaşan Pucca şu sözlerle sitem etti: "Ya kurban olayım artık durup durup beni şikayet etmeyin beddua tayfa. Bu tweetlerimle uyuşturucuya özendiriyormuşum. Bir bu eksikti ya, hayatımda sigara bile içmemeşim bir şarabım vardı.

"RAPÇİLERİN YANINDA ANALARI GİBİ BEKLEDİM"

Rapçi tayfayla beraber gözaltına alınmam yanlarında anaları gibi bekledim ya of neyse serbestim şu an... Bakalım şimdi neyi şikayet edeceksiniz. Bu arada hapis hayatı çok zor, nezarete bile girmedim ama olsun zordu işte... Sabahın 5'inde evden alındım sonuçta. Ne olur beni artık ispiyonlamayın, boşuna gidip geliyorum.

NE OLMUŞTU?

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 5 ilde 'sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek' suçlamasıyla operasyon başlatıldı. Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, Youtuber Ali Muhsin Atam, Şam lakaplı rapçi Şamil Kürşad Oymak, Burry Soprana lakaplı rapçi Burak Aydoğduoğlu gözaltına alındı.

Fenomenler, savcılığın talimatı üzerine savcılığa giderek ifade verme şartıyla emniyetten serbest bırakıldı.

İşte Pucca'nın gözaltına alınmasına neden olan paylaşımlar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.