Hava Durumu

Uyuşturucudan yakalanan ünlü oyuncunun ilk ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da üzerinde uyuşturucuyla yakalanan polis tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülen ve işlemleri sonrasında savcılık talimatıyla serbest bırakılan Dizi ve Sinema oyuncusu Yağız Can Konyalı, emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucudan yakalanan ünlü oyuncunun ilk ifadesi ortaya çıktı

Konyalı; montunun cebinde yakalanan uyuşturucu için "uyuşturucu olduğunu söylediğiniz şey bana ait değildir. Otomobilin arka koltuğundaki çantanın içinde buldunuz. Başkası uyuşturucuyu çantanın içerisine koymuş olabilir" dedi.

Önceki gün Beşiktaş Bebek sahilinde, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında polis ekipleri, dikkatlerini çeken bir araca yanaşıp araç içerisinde bulunanların kimlik kontrolü yapmak istedi. Yoğun şekilde duman çıkan araca yanaşan ekipler, araç içerisinde sinema ve dizi oyuncusu Yağız Can Konyalı'yı T.A. isimli bir arkadaşıyla otomobil içerisinde otururken buldu.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, otomobilin sahibi Konyalı ve yanındaki arkadaşı T.A. ya yaptığı kimlik kontrolünde herhangi bir aranma ve yakalama kararına rastlamazken, üst aramasında Konyalı'nın montunun cebinde kalın sarılmış bir sigara buldu.

Arama sırasında, içerisinden gelen ağır koku nedeniyle otomobilde de arama ve inceleme yapan ekipler, Konyalı ve arkadaşı T.A.yı gözaltına alıp karakola götürdü. Ele geçen sigaranın 19 gram ağırlığında tütünle karışık esrar olduğunu belirleyen ekipler, savcılık talimatıyla Konyalı ve arkadaşının emniyette ifadesini aldı.

İfadesinde, polis tutanaklarında mont cebinden çıktığı yazılı olan uyuşturucunun çantadan çıktığını ve kendisine ait olmadığını iddia ederek şaşkınlık yaratan genç oyuncu, "Uyuşturucu olduğu belirtilen şey bana ait değildir. Otomobilin arka koltuğundaki çantada buldunuz. Çalıştığım yerde, çanta açıktadır. Zaman zaman birileri çantama bir şeyler koyup alır. Başka birisi çantama koymuş olabilir" dediği öğrenildi.

Ele geçirilen sigaranın satış amacı taşımadığı kanaatiyle savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılan Konyalı ve arkadaşı T.A. den ele geçirilen uyuşturucu madde de Kriminal Şube Müdürlüğü Laboratuvarı'na gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.