Hava Durumu

Uyuşturucuyu tuvalete atıp sifonu çekti!

Bursa'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, paniğe kapılan bir kişi uyuşturucuyu tuvalete dökerek üzerine sifonu çekti. Tuvaletin kenarlarında uyuşturucuların kaldığı görülürken, gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucuyu tuvalete atıp sifonu çekti!
Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı, temini ve ticaretini önlemeye, suça karışan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanabilmesi için operasyon gerçekleştirildi.

Merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi ve civarında gerçekleştirilen dört ayrı operasyonda, S.T. (24), M.A.A. (26), İ.Ö (38), İ.K. (27), S.İ. (35), E.T (20), R.K. (21), S.Ö. (18), S.A. (33), H.S. (22) ve R.A.'nın (23) üzerinde yapılan aramalarda 9 adet çıkı halinde 2.6 gram sentetik kannobinoid elde edildi. Bu şahıslara uyuşturucu sattığı tespit edilen G.Y., K.K., N.Y., İ.A., N.K. isimli şahıslar Anadolu Mahallesi'nde yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise toplamda 6.9 gram sentetik kannobinoid ele geçirildi.

UYUŞTURUCUYU TUVALETE ATTI

Öte yandan polisin yaptığı operasyondaki bir fotoğraf ise dikkat çekti. Şüphelinin polisin gelmesi ile panik oldu ve uyuşturucu tuvalete atıp, üzerine de sifonu çekti. Sifonun çekilmesine rağmen tuvaletin kenarlarında uyuşturucunun kaldığı görüldü.

Şüpheli G.Y. (13), K.K. (52), İ.A. (23) ile N.K. (13) 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İ.A. tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.