Hava Durumu

Uzaktaki müşteriyi yüzünden tanıyacak

VakıfBank'ın yeni yüz tanıma teknolojisiyle limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerinin çağrı merkezi aranmadan ve şubeye gitmeden VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirilebildiği duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uzaktaki müşteriyi yüzünden tanıyacak

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yeni teknolojiyle sektöre yeni bir soluk getirdiklerini belirterek, "66 yıllık tecrübemizin yanı sıra dijital alandaki bilgi ve becerimiz sayesinde müşterilerimizi yakından tanıyoruz" ifadelerini kullandı. VakıfBank için dijitalleşmenin artık bir kurum kültürü olduğunu aktaran Üstünsalih, şunları kaydetti:

Islak imza yok

"Bu anlayışla müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilmek için özellikle son dönemde pek çok dijital ürünü devreye aldık. Para transfer limit artırma, şifre, hesap tanımlama ve aktivasyon gibi bankacılık işlemlerini yüz tanıma teknolojisiyle yapan Türkiye'de ilk banka yine VakıfBank oldu. VakıfBank, yüz tanıma teknolojisinde uyguladığı doğrulama metoduyla da ayrıştı. Uygulamayı kullanan kişinin yüzüyle, çipli TC kimlik kartından aldığımız biyometrik fotoğrafı eşleştiriyoruz. Bu şekilde kimlik doğrulamasını hızlıca gerçekleştiriyoruz. Bu uygulama da sektörümüzde bir ilk olma özelliği taşıyor. Kullandığımız teknolojilerle VakıfBanklı olmak çok yakında daha da kolaylaşacak. Şubeye gelmeden, VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden anında ve ıslak imza olmadan VakıfBanklı olmak mümkün hale gelecek."

Üstünsalih, finans dünyasının yeni bir dijital çağ yaşadığını, bunun merkezinde ise iyi müşteri deneyiminin yer aldığını vurgulayarak, "VakıfBank olarak bu çağa öncülük ediyoruz. Dijital olgunluğumuzu iyi müşteri deneyimi için seferber ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.