Hava Durumu

'Üzülerek gidiyorum'

Bursaspor'dan birikmiş alacağını bırakarak ayrılan Aytaç Kara, Özlüce Tesisleri'ne giderek vedalaştı. Tecrübeli futbolcu, "Kimse böyle olmasını istemezdi. Büyük hayaller kurarak geldiğim Bursaspor'dan üzülerek ayrılıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2019 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2019 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Üzülerek gidiyorum'

Tecrübeli krampon alacaklarının üzerini sildi, buruk bir şekilde Yeşil Beyazlı takımdan ayrıldı.

YÜKLÜ ALACAĞINI BIRAKTI

Bursaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Yeşil Beyazlılar'la geçen sezon sözleşme imzalayan ve bir sezon daha kontratı bulunan Aytaç Kara birikmiş alacağını bırakarak takımdan ayrıldı. Aytaç Kara 1 milyon 985 bin TL'nin yanı sıra 6 maç prim ve 25 maçtan fazla oynadığı için hak ettiği 250 bin TL'lik bonustan feragat ederek takıma veda etti. Bu sezon 32 maçta Yeşil Beyazlı formayı giyen ve attığı 6 golle takımın en skorer oyuncusu unvanını elde eden Aytaç Kara Özlüce Tesisleri'ne giderek kulüp çalışanları ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

BENİM YUVAM OLMUŞTU

Takımdan ayrılmasıyla ilgili Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Aytaç Kara işlerin bu noktaya gelmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Aytaç, "Kimse böyle olsun istemezdi. Belki ben iyi bir sezon geçirmiş olabilirim ama takımın geldiği nokta ortada. Bursaspor benim yuvam olmuştu. Yeniden A Milli Takım'a yükselmemin sevincini yaşadığım günlerde küme düşmenin verdiği üzüntüyle kahrolduk. Bursaspor'dan böyle ayrıldığım için çok üzgünüm. Bana kucak açan Yeşil Beyazlı camiamıza teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.