Hava Durumu

Üzülmez: Ligler iptal olur

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez koronavirüs salgınıyla ilgili konuştu. Üzülmez, "Önümüzü göremi-yoruz. Türkiye liglerinde bu saatten sonra play-off olmaz. Kimse istemez. Virüs artarsa ligler iptal olur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez: Ligler iptal olur

PLAY-OFF'U İSTEMEZLER

Belirsizlik ortamının kalkmasını beklediklerini söyleyen İbrahim Üzülmez Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'e demeç verdi. Koronavirüs salgınının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de liglerin durumunu olumsuz etkilediğini söyleyen Üzülmez, "Önümüzü göremiyoruz. Avrupa'dan her gün yüzlerce vefat haberi alıyoruz. Türkiye liglerinde bu saatten sonra play-off olmaz. Kimse istemez. Virüs artarsa ligler iptal olur." dedi.

KONTROLDEN GEÇECEKLER

Takımın toplanmasının ertelendiğini dile getiren Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bu saatten sonra toplansak ne olacak. Kadro bir araya gelince tüm futbolcuları sıhhat denetiminden geçireceğiz. Başkanımız Mesut Mestan ile konuşup, gerekli önlemleri aldık. Yetkililer net bir açıklama yapana kadar futbolun 'F'sini konuşmayalım. İnsan sıhhati her şeyin önündedir. Belirsizlik sürecekse ligler iptal olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.