Hava Durumu

Vagner Love Bursaspor'da

Temas kurduğu birçok golcü oyuncudan olumsuz yanıt alan Bursaspor Beşiktaş'la Brezilyalı oyuncunun kiralanması için el sıkıştı. Vagner Love'un 1,8 milyon Euro'luk yıllık ücretini iki kulüp eşit ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vagner Love Bursaspor'da

SON SÖZÜ BAŞKANLAR SÖYLEDİ

Uzun zamandır forvet arayışı içinde olan Bursaspor Vagner Love'da karar kıldı. İsmi daha önce de gündeme gelen ancak alternatif golcüler üzerine yoğunlaşan Yeşil Beyazlılar arayışlarından sonuç çıkaramayınca Brezilyalı futbolcu için Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı. Başkan Ali Ay ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında yapılan görüşme olumlu sonuç verdi ve Vagner Love'un sezon sonuna kadar kiralık Bursaspor'da forma giymesi üzerinde taraflar anlaşmaya vardı. Love'un Beşiktaş'tan aldığı yıllık 1,8 milyon Euro'nun da iki kulübün eşit şekilde ödemesi kararlaştırıldı.

BEŞİKTAŞ'TA VERİMLİ OLAMADI

34 yaşındaki Brezilyalı santrfor geçen sezon devre arasında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah Beyazlı takımda 17 maça çıkan Love toplam 5 gol kaydetti. Türkiye'ye adım attığı Alanyaspor'da geçirdiği 2 sezonda 44 maçta 34 gol kaydeden Love kariyerinde birçok kulübün formasını taşıdı. Palmerias, CSKA Moskova, Flemengo, Shandong Luneng, Corinthias ve Monaco'da oynayan Vagner Love, toplam kariyerinde 388 maçta 214 gol atma başarısını gösterdi. Brezilya Milli Takımı formasıyla da 14 maça çıktı ve Sambacılarla 3 kez gol sevinci yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.