Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vahşet! Ayrı yaşadığı eşini öldürmek için şeytani plan yaptı ve...

Özbekistan'lı Mabud Nasırov, kendisinden ayrı yaşayan eşi Zarifa Shokirova'yı arkadaşıyla tuzağa düşürerek bıçaklayıp öldürdü. Nasırov, yurtdışına kaçarken tuzağa ortak olan arkadaşı Nodır Aslanov tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet! Ayrı yaşadığı eşini öldürmek için şeytani plan yaptı ve...

Mabud Nasırov(27) ve eşi Zarifa Shokirova(26) 5 yıl önce İstanbul'a gelerek yerleşti. Mabud Nasırov bir fabrikada işçi olarak çalışmaya başladı. Bir süre önce çift şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Evde sonu gelmeyen kavgalar yaşanmaya başladı. Zarifa Shokirova evden ayrılarak erkek arkadaşıyla yaşamaya başladı.

Mabud Nasırov, eşinin eve dönmesi için telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak karşılık bulamadı. Eşi telefonlarını açmıyordu. Ailenin ortak arkadaşı Özbek Nodır Aslanov ile Mabud Nasırov sohbet ediyordu. Nasırov' un aklına bir plan geldi. Plana göre Nasırov'un Aslanov'a borcu olacaktı. Aslanov, eşine ulaşarak alacağından konuşacaktı. Kendisinin parayı almak istemediğini söyleyerek Nasırov'un eşine,"Parayı sen al, ben istemiyorum, hem ihtiyacın var. Buluşursunuz parayı alırsın" diyecekti. Plan devreye sokuldu.

Ortak arkadaşlarına inanan Zarifa Shokirova eşini aradı. 20 Ağustos 2017 günü Yenikapı Marmara durağına yanına erkek arkadaşını da alarak buluşmaya gitti. Nasırov hazırlıklı gelmişti. Buluşma anında bıçağı çıkardı ve peş peşe sapladı. 4 bıçak darbesi alan Shokirova olay yerinde hayatını kaybetti. Nasırov kaçtı. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Shokirova'nın erkek arkadaşının ifadesi alındı.

Arkadaşı kız arkadaşına kurulan tuzağı anlattı. Nasırov adreslerde bulunamadı. Arkadaşı Aslanov gözaltına alındı. O da kumpası itiraf etti ve tutuklandı. Nasırov'un olaydan sonra yurtdışına kaçtığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.